Event Trailers

Aladdin


Duració: 128
Qualif:A
Aladdin (Mena Massoud) és un adorable però desafortunat lladregot enamorat de la filla del Sultà, la princesa Jasmine (Naomi Scott). Per intentar conquistar-la, accepta el desafiament de Jafar (Marwan Kenzari), que consisteix a entrar a una cova al mig del desert per trobar un llum màgica que li concedirà tots els seus desitjos. Allà és on Aladdín coneixerà a l Geni (Will Smith), donant inici a una aventura com mai abans havia imaginat.

Duració: 101
Qualif:16
Claire (Juliette Binoche), una professora divorciada de cinquanta anys, crea un perfil fictici de Facebook per espiar al seu amant ocasional, Ludo (Guillaume Gouix). Un dia, li envia una sol·licitud d'amistat al millor amic d'aquest, Àlex (François Civil).

Duració: 113
Qualif:12
Basada en la novel·la de Robert Seethaler, ‘El Venedor de Tabac’ explica la història de Franz, un jove que arriba a Viena per a treballar en un estanc on coneix a un dels seus clients més especials, Sigmund Freud. A poc a poc, forgen una particular amistat en la qual el jove escolta els savis consells del famós psicoanalista. Davant la imminent ocupació de les tropes nazis, l’estanc comença a sofrir les conseqüències d’admetre a jueus entre els seus clients més habituals.

Duració: 130
Qualif:16
L'assassí d'elit John Wick (Keanu Reeves) està fugint. Ha matat un membre del gremi internacional d'assassins i el preu pel seu cap és de 14 milions de dòlars. John Wick s'ha convertit en l'objectiu dels homes i dones més despietats de tot el món.

Duració: 102
Qualif:7
Una jove editora descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner mort dos anys abans. Segons la seva vídua, Pick mai va llegir un llibre i l'única cosa que va escriure en la seva vida va ser la llista de la compra. Quan la novel·la es converteix en un èxit de vendes, un crític literari escèptic i obstinat s'uneix a la filla de Pick per a desentranyar el misteri.

Duració: 115
Qualif:7
Els Homes de Negre sempre han protegit la Terra de l'escòria de l'univers. En aquesta nova aventura, s'enfrontaran a la seva major amenaça fins a la data: el talp en l'organització MIB.

Duració: 121
Qualif:16
La pel·lícula, en clau musical, es centra en la vida i obra d’ Elton John, compositor i cantant britànic.

Duració: 113
Qualif:N/D
L'altre gran documental musical (al costat de Don’t look back). Scorsese va sentar les bases del que serà el gènere filmant el concert de The Band del 25 de novembre de 1976. Entrevistes, preses íntimes i un concert panoramic. Un manual de l'ofici

Duració: 89
Qualif:AI
Woody sempre ha tingut clar quin és la seva tasca en el món, i quin és la seva prioritat: tenir cura del seu amo, ja sigui Andy o Bonnie. Però quan Bonnie afegeix Forky, un nou i lluent joguina a la seva habitació, arrenca una nova aventura que servirà perquè els vells i nous amics li ensenyin a Woody el gran que pot ser el món per una joguina. Quart lliurament de la saga "Toy Story".

Duració: 116
Qualif:12
En X-MEN: FÉNIX OSCURA els X-Men s'enfronten al seu enemic més formidable i poderós: un dels seus membres, Jean Grey. Durant una missió de rescat en l'espai, Jean gairebé mor en ser aconseguida per una misteriosa força còsmica. Quan torna a casa, aquesta força no només l'ha fet infinitament més poderosa, sinó també molt més inestable. Mentre lluita amb l'entitat que habita al seu interior, Jean deslliga els seus poders de formes que no pot controlar ni comprendre. Jean cau en una espiral fora de control fent mal a aquells que més estima i comença a destruir els llaços que mantenen units als X-Men. Mentre la seva família s'enfonsa, els X-Men han de trobar la manera de tornar a unir-se, no només per salvar l'ànima de Jean, sinó també per salvar el nostre planeta dels alienígenes que volen utilitzar la seva força com a arma per conquerir la galàxia.